Illuminati , INNA si goana dupa rating


Atunci cand ai milioane de fani si succese pe banda rulanta este imposibil sa te ocoleasca invidia oamenilor.Aici se incadreaza si INNA , romanca care a cucerit topurile muzicale din Europa si SUA , mai nou e fiind acuzata ca ar fi membra a organizatiei Illuminati.

Despre aceasta organizatie se stiu destul de multe (in contextul in care este o organizatie secreta) , ca de exemplu ca ea ar fi fost întemeiată pe 1 mai 1776, în Ingolstadt, de  Adam Weishaupt , iar cu timpul avand membrii celebri  , ca Winston Churchill, familia Bush ,Barack Obama ,the Rothschild family , David Rockefeller și Zbigniew Brzezinski.

Vedete internationale , mai ales din domeniul muzical , au fost acuzate ca fac parte din ordinul Illuminati , iar ca probe pentru aceste acuze fiind niste banale fotografii in care protagonistii apar facand diverse semne (normale pentru oameni normali).

In cazul INNEI , acuzatia vine dupa ce artista a distribuit pe Facebook o  fotografie in care isi incadreaza ochiul drept cu 2 degete.Acest gest, acoperirea unui ochi, este specific organizatiei Illuminati, de unde si concluziile pripite privind credinta cantaretei. Constienta ca modul in care a pozat ar putea ridica semne de intrebare din partea „conspirationistilor”, INNA a explicat: „I believe in God, this is just a picture”.Ca membra al acestui ordin mondial , INNA ar fi folosita pentru a controla masele de oameni.Dar cum poate o artista care are cel mult 30 de milioane de fani sa fie acuzata de mass-media ca face parte din Illuminati , iar reteaua de socializare Facebook , cu 800 de milioane de membrii sa nu fie alaturata in niciun context acestei organizatii mondiale?

In concluzie , cuvantul INNA alaturat cuvantului Illuminati aduce rating , iar jurnalistii stiu foarte bine acest lucru.

Posted on decembrie 6, 2011, in Home. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: