Top 10 aplicatii Android


Platforma Android este cea mai apreciată de către utilizatorii globali, dar şi de posesorii de telefoane mobile din România. Unul dintre motive este că Android îşi găseşte locul şi pe dispozitive accesibile ca preţ, nu doar pe smartphone-uri high-endDesigur, motivul principal pentru care oamenii sunt interesaţi de Android îl reprezintă numărul mare de aplicaţii gratuite ce pot fi descărcate din Market.

In acest articol Thanks Romania va prezinta „Top 10 aplicatii Android” , criteriile de baza fiind popularitatea , calitatea si utilitatea aplicatiilor.

Locul 10 – Google Translate
Cu aceasta aplicatie puteti traduce cuvinte si fraze in 60 de limbi , iar in 17 dintre acestea puteti traduce cuvinte rostite cu voce tare.Accesarea istoricului se poate face si offline , iar rezultatele traducerii cuvintelor ofera expresii scurte.Din cauza calitatii medii a traducerii , ThanksRomania plaseaza aceasta aplicatie pe locul 10.

Locul 9 – Photoshop Express
O aplicatie simpla si utila , care contine doar functiile de baza ale editarii unei fotografii.Cu ajutorul acestei aplicatii puteti decupa, roti, regla culoarea, şi adăuga cateva efecte artistice.
Calitatea medie si popularitatea incomparabila cu „adevaratul” Photoshop plaseaza aplicatia pe locul 9.

Locul 8 – TuneIn Radio
„Asculta lumea” – este motto-ul aplicatiei si nu e deloc departe de adevar.TuneIn Radio iti ofera posibilitatea de a asculta mii de posturi de radio de pe toate continentele.Aplicatia permite comanda vocala , posturile sunt dispuse pe mai multe categorii pentru o utilizare simpla iar optiuni ca „Sleep Timer” o fac sa se plaseze in topul ThanksRomania pe locul 8.

Locul 7 – Barcode Scanner
Cea mai buna aplicatie din categoria sa , Barcode Scanner ofera cele mai utile optiuni in materie de coduri de bare.Poate scana coduri de bare normale dar si QR Code si poate chiar sa genereze coduri QR pentru diverse fisiere si adrese web.ThanksRomania plaseaza aplicatia pe locul 7.

Locul 6 – Facebook for Android
Aplicatia ce te conecteaza la cea mai mare retea de socializare din lume ar trebui sa fie cea mai populara aplicatie din Android Market.Ei bine nu este asa din cauza unei probleme destul de grave : datele se incarca extrem de greu si probabil daca nu era creata pentru facebook nu ar fi intrat nici in Top 100.

Locul 5 – Team Viewer
Instaland Team Viever vei avea posibilitatea sa controlezi orice computer , din orice parte a planetei , direct de pe telefonul tau cu sistem Android.Calitatea si simplitatea aplicatiei o plaseaza pe locul 5.

Locul 4 – App Lock
Securizeaza aplicatiile instalate in smartphone-ul tau cu ajutorul unei parole utilizand App Lock.In acest fel nimeni nu va putea sa-ti acceseze datele fara permisiunea ta.O optiune interesanta este blocarea dezinstalarii aplicatiei fara a introduce parola.Utilitatea crescuta a App Lock o pozitioneaza pe locul 4.

Locul 3 – YouTube
Descarca aplicatia YouTube si ai acces la cel mai popular site de video-sharing din lume.

Locul 2 – Advanced Task Killer
Este una din cele mai populare aplicatii din Android Market si cu ajutorul ei poti inchide aplicatiile care ruleaza in fundal , in acest fel prelungesti durata acumulatorului , dar eliberezi in acelasi moment si memoria RAM.

LOCUL 1 – GOOGLE MAPS
Aceasta aplicatie nu poate ocupa decat un singur loc: LOCUL 1.Permite vizualizarea de harti foarte detaliate de pe toata planeta(mai putin Coreea de Nord) , vizualizarea se poate face si in modul Street-View , contine si navigare GPS cu voce , dar si Latitude care perimte vizualizarea locurilor unde prietenii tai au facut „check-in”.

Acesta a fost topul realizat de ThanksRomania asupra aplicatiilor Android.Cititorii sunt rugati , daca simt nevoia , sa aduca completari asupra articolului , acestea fiind binevenite.

Posted on Martie 5, 2012, in Tehnologie and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: