Carmen Harra – escroaca de 2 lei


Un imens scandal a pornit dupa un reportaj prezentat la Acces Direct, in care o inculta pe nume Carmen Harra , isi prezenta casa pe care o supraevalua la 7 milioane de dolari.Tot aceasta escroaca a prezentat publicului si un tablou , semnat F. Leger , pe care il evaluase la 1 milion de dolari , in conditiile in care tabloul era gaurit , iar autorul acestuia nu a pictat opere mai scumpe de 100.000 de dolari.
La putin timp dupa acest reportaj jurnalista Mara Banica si-a exprimat parerea despre aceasta prezentare a bunurilor vrajitoarei care a uitat de unde a plecat.Nu a durat mult pana cand Carmen Harra a aratat ca nu valoreaza nimic , aceasta adresandu-i injurii Marei Banica , dar si pictorului Serghei Mizil.
„Du-te în Dumnezeii tăi. Oameni de joasă speță ce suneți. Nu am ce discuta cu tine. Să nu mă mai căutați niciodată. Proasto ce ești! Nu am ce să discut cu un idiot.” – Carmen Harra.Cam asa arata vocabularul unei persoane cu 3 facultati , care are pretentii sa fie tratata cu apelativul „doamna”.
Si pentru ca nu era de ajuns , Carmen Harra a tinut sa-si atraga si antipatia tuturor romanilor , declarand urmatoarele : „Nu mă compar cu țiganii voștri din Ferentari.Nu pot să mă cobor la nivelul ăsta.Nu mai vreau să aud în viața mea de România”
Ei bine , stimata escroaca NICI NOI NU VREM SA MAI AUZIM DE TINE.

Posted on Martie 27, 2012, in Home and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

 1. Mariana Zavoranu

  Dragă Mara,

  Nu sunt o mare admiratoare a d-nei Carmen Harra, pe care o cunosc de pe vremea când era componentă în Trio Expres şi o chema Carmen Mureşan.

  Doresc, însă, să punctez câteva impresii despre evoluţia acestui «scandal» pe care în mod evident te străduieşti să-l întreţii pe prima pagină a tabloidelor (fie ele ziare sau «show-uri păcătoase»!).

  1. O echipă trimisă de « Acces Direct» a descins cu graţie pe meleagurile Statelor Unite ale Americii (unde am înţeles că ai poposit şi tu cândva pentru o scurtă vreme), să filmeze aspecte din viaţa şi preocupările dnei Harra în America. Doamna respectivă i-a aşteptat la aeroport, i-a omenit, i-a plimbat, s-a purtat frumos cu ei şi le-a permis să filmeze şi imagini din casele ei (la sugestia şi cererea expresă a lor!) ca să fie rating-ul mare când le dau pe post! Ca toţi românii (obsedaţi de capra vecinului!), respectivii, la tot ce vedeau, întrebau « ASTA CÂT COSTĂ?». Femeia le-a spus ce au vrut ei să audă (nu uitaţi « rating»!).
  2. Ajunge « capra vecinului» căpiată de schimbarea de fus orar în curte la tine, dragă Mara Banica. Cum era de aşteptat, tu ai luat foc şi ai purces la o mare campanie de denigrare a dnei Harra cu o pasiune demnă de cauze mai bune!
  3. Antena 1 brusc realizează că (probabil şi la insistenţele şi sforile trase de tine) în sfârşit ar putea «rupe gura târgului» cu un mega scandal, având în vedere că este o lipsă cronică de subiecte şi invitaţi în jalnicile lor emisiuni de mondenităţi!

  Şi de aici a pornit tăvălugul!
  Ce mă deranjează este că tu te erijezi în purtătoarea de cuvânt a poporului român. Când te crăceai pe canapeaua lui Capatos şi strigai la femeia aia «Eşti o balenă împuţită!», cam ce replici aşteptai să-ţi dea? Să te mângâie pe cap şi să-ţi spună dulce ce jurnalistă deşteaptă şi frumoasă eşti?

  Nu continui să reproduc limbajul tău suburban (ca să folosesc un termen mai elegant), dar nu pot să uit şi parca am un «deja vue», atitudinea care ai avut-o faţă de mine în perioada când apăream în diverse emisiuni în care îmi strigam durerea de mamă!

  Fără să mă cunoşti pe mine sau oameni care au fost sau sunt în anturajul meu, prezent sau trecut, mă răsfăţai cu epitete de genul: «curvă bătrână» , «Mariana-cur-de fier», «hoaşco, dă banii fetii!”… ca să enumăr doar câteva!

  Dragă Mara, pot să continui cu impesiile mele, dar nu aş vrea să plictisesc oamenii.

  Îmi permit, însă, să-ţi dau un sfat părintesc în încheierea tiradei mele: scutură-ţi ţărâna din buletin înainte de a te hazarda să dai sfaturi la alţii!

  Îţi doresc o zi minunată ca tine!

 2. Ce usor e sa-i fraieresti pe romanii din Romania laudandu-te ca ai studii superioare/doctorate obtinute in America pentru ca romanilor le e mai dificil sa inteleaga cum e sistemul de invatamant din America…si asta e foarte normal, e alta tara, alt sistem de invatamant…. Am gasit pe net un (de fapt mai multe) curriculum facut de Carmen Harra si ea listeaza ca a obtinut doua doctorate (PhD) in hipnoza si tratamente alternative, unul de la Albert University si celalalt de la Somerset University din New Jersey. Ce e interesant e ca aceste universitati nu apar nicaieri pe google, nu au website-uri, sunt ca si inexistente. Lucrez in mediul academic si pot sa va spun ca la noi in Statele Unite absolut toate colegiile/universitatile au website, acolo are fiecare student contul lui, prin care studentii comunica cu profesorii, au materiale online pentru studiu, au teme care se pot face numai online, au acces la contul de student, la note, la fisa matricola, la consilierul personal…ideea e ca nu se concepe invatamant in America fara resurse online si website al universtitatii, etc. Pur si simplu nu se mai poate in ziua de azi ca o facultate sa nu aiba website. Mai mult decat atat, la o cautare simpla pe google apar multe website-uri care listeaza facultatile absolvite de doamna Harra ca fiind nimic altceva decat mari tzepe pentru ca platesti o suma de inscriere si probabil niste cursuri doar de forma (daca le-oi face si pe alea) apoi ti se da o diploma fara nici o valoare, care nu e recunoscuta in lumea academica nu numai pentru ca facultatile nu sunt acreditate, ele sunt practic inexistente. Puteti cauta si singuri pe google dupa cuvinte ca „fake doctorate” sau „Albert University phony” si o sa aflati ca diploma doamnei Harra este 100% falsa si fara nici o valoare. Nici macar nu are dreptul sa profeseze in baza acestor diplome. Aici in America universitatile absolvite de doamna Harra nici nu exista si asta poate verifica oricine pe siteul guvernamental al ministerului invatamantului din America.

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: