Cel mai frumos bulevard din lume


Prezente in zeci de filme si spoturi publicitare , bulevardele lumii sunt mereu pline de viata , adapostesc magazine de lux si impreuna cu strazile adiacente compun centre de afaceri care influenteaza , favorabil sau nu , economia globala.
Dar in baza caror criterii putem considera un bulevard ca fiind cel mai frumos din lume? In urmatoarele randuri (si fotografii) ThanksRomania va prezinta topul celor mai frumoase bulevarde ale lumii.Topul a fost realizat pe baza urmatoarelor criterii: aspect , dimensiune si „celebritate”.

5.Causeway Bay , Hong Kong.
Acest bulevard nu este foarte cunoscut europenilor sau americanilor , deci celebritatea acestuia este foarte scazuta , dar aspectul si dimensiunea acestuia il plaseaza pe locul 5.

4.Paseo de la Castellana , Madrid , Spania.
Este unul dintre cele mai frumoase si mai mari bulevarde din Europa , dar in ciuda faptului ca se afla in centrul capitalei Spaniei , acest bulevard nu exceleaza la capitolul celebritate.Aceasta artera gazduieste si celebrul stadion de fotbal Santiago Bernabeu , unde formatia Real Madrid isi disputa meciurile de „acasa”.

3.Champs Elysee , Paris , Franta.
Poate cel mai cunoscut bulevard din lume , celebra artera pariziana indeplineste toate criteriile impuse de acest top.Din pacate pentru Champ Elysee , exista doua artere mai frumoase…

2.5th Avenue , New York City , USA.
De cate ori nu ati vazut acest bulevard in celebrele filme americane realizate in metropola de la malul Atlanticului?Se pare ca aceasta artera are de toate: este mare , celebra , adaposteste cladiri impresionant de inalte , si in plus este precum o casa pentru cele mai cunoscute si luxoase magazine din lume.ThanksRomania plaseaza 5th Avenue pe locul 2 in topul celor mai frumoase bulevarde ale lumii.

1.Paulista Avenue , Sao Paulo , Brazilia.
Acest top s-a incheiat ca si competitia Uefa Champions League de anul acesta , cu atatea nume celebre , dar cu o finalista surpriza. Paulista Avenue adaposteste cel mai mare centru de afaceri din Brazilia , si totodata din America de Sud.Aceasta artera reprezinta cresterea economica a tarii ce organizeaza an de an Carnavalul de la Rio de Janeiro.Paulista Avenue este mai curat decat 5th Ave. , mai frumos decat Champ Elysee , mai important pentru Brazilia decat Paseo de la Castellana pentru Spania si mult mai bine organizat decat Causeway Bay.ThanksRomania ii acorda bulevardului Paulista locul 1 in topul celor mai frumoase bulevarde ale lumii.

Posted on Mai 15, 2012, in Home. Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. superbe!
    sa stii ca si beale street din memphis este super! micut, dar super! 🙂

  2. ce bine ma simt… pentru 5th avenue…
    ar trebui sa vin cu mai multe imagini de aici…

  3. Thank you for such a fantastic web site. On what other blog could anyone get this kind of information written in such an insightful way? I have a presentation that I am just now working on, and I have been looking for such info.

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: