Unde erau europenii cand…


-Traian Basescu uzurpa rolul guvernului si anunta taieri ale salariilor bugetarilor?
-Traian Basescu isi abandona rolul constitutional de mediator in societate si se manifesta ca reprezentant al PDL impotriva celorlalte forte politice?
-Traian Basescu declara ca nu va numi un prim-ministru USL chiar daca aceasta forta politica va avea majoritate parlamentara provocand astfel tensiuni in intreaga societate?
-Traian Basescu a ignorat vointa majoritatii parlamentare care l-a propus ca premier pe Klaus Iohanis?
-Traian Basescu cerea Procurorului General sa urgenteze revolutiei si mineriadelor incalcind astfel principiul separatiei puterilor in stat?
-Traian Basescu ataca extrem de dur Parlamentul subminand astfel o institutie a statului de drept?
-Traian Basescu a elaborat un proiect de revizuire a Constitutiei pe care l-a trimis Guvernului incalcand astfel Constitutia care da acest drept de initiere Guvenului si nu presedintelui?
-Traian Basescu avea delaratii extem de violente la adresa Parlamentului,institutiilor justitiei,altor institutii ale statului de drept?
-Traian Basescu facea aluzii, in declaratiile sale publice, ca are cunostinta de stadiul unor dosare aflate in ancheta,o pozitie vadit anticostitutionala?
-Traian Basescu amana acreditarea ambasadorului Olandei,cu de la sine putere ,tensionand relatiile cu o tara europeana si adoptand o pozitie care incalca politica oficiala a statului roman?
-Traian Basescu incuraja Guvernul,in mod public,sa-si asume raspunderea pentru legile justitiei concomitent cu un atac furibund asupra Parlamentului?
-Traian Basescu ataca,jignea si invrajbea categorii sociale (profesori,medici,functionari) in cadrul unei reforme haotice si aplicate fara a fi explicata suficient populatiei?
-Traian Basescu a anuntat masurile de austeritate fara ca Guvernul,dupa cum s-a vazut din reactiile ministrilor,sa aiba cunostinta de acestea?
-Traian Basescu este acuzat chiar de Curtea Constututionala ca s-a subtituit in atributiile constitutionale ale Guvernului?
-Traian Basescu este acuzat chiar de Curtea Constitutionala ca a abandonat rolul de mediator in stat si societate?

sursa: Jurnalul National

Posted on iulie 12, 2012, in Home. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: