Cea mai mare instalaţie de Crăciun DIN LUME a fost aprinsă la un mall din Bucureşti


Pentru al treilea an consecutiv, cea mai mare instalaţie de Crăciun din lume, omologată de Guiness Book, se află într-un mall din București. Instalaţia numără nici mai mult nici mai puţin de 449.658 de luminiţe.

Chiar dacă evenimentul a început cu o oră întârziere, la aprinderea celei mai mari instalaţii de Crăciun din lume de joi, sute de bucureşteni s-au distrat în compania artiştilor celebri Andra şi trupa HI-Q, alături de corul Şcolii de Muzică „George Enescu”. Atmosfera a fost de asemenea întreţinută de multiple jocuri de lasere de forme şi dimensiuni diferite şi focuri de artificii. Spectatorii s-au încins, la propriu, în prezenţa „roboţilor umani” care au urcat pe scenă în cadrul evenimentului.

Piedone a pornit, pentru al treilea an, instalaţia de Cartea Recordurilor de la mall-ul Sun Plaza, atmosfera fiind diferită faţă de anii anteriori, dar mai ales faţă de atunci când era el copil.

„Cred că luminiţele care s-au pus acum acoperă cât brăduţii din casele tuturor românilor, pe vremea lui Ceauşescu. Oricum, pentru mine este un moment de bucurie când, după un an de stres, ne descărcăm energetic, ne pregătim pentru deschiderea cerurilor şi devenim mai buni”, a spus Piedone care i-a îndemnat pe bucureşteni să nu se teamă de ziua de 21 Decembrie întrucât nu va veni sfârşitul lumii.

Piedone şi-a propus să aprindă luminiţele şi în restul Sectorului 4 pe data de 1 Decembrie. Pentru această iarnă, tema stabilită de administraţia locală este cea a candelabrelor „ca la Viena”, urmând să fie organizate mai multe evenimente tematice.

„Cu jumătate de pol cât am eu fac mai mult decât va face Capitala”, a punctat Piedone care susţine că a recondiţionat mai multe instalaţii vechi de şase ani, care stăteau în magazii, şi care vor fi folosite în acest an.

Posted on Noiembrie 15, 2012, in Home and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: