La multi ani Romania! La multi ani ThanksRomania!


Se ia o foaie de hartie, se deseneaza o bucata de inima si se aseaza langa altar, se pune genunchiul jos si se spune asa: „La multi ani, tara mea draga!”.Se ia clipa si se trimite spre romanii care traiesc departe. Se ia timpul si se coboara pana la 1918. Se citeste Proclamatia. Se gaseste iubire.

Astazi se implinesc 94 de ani de la Marea Unire ,  de la momentul in care s-a facut dreptate , iar Transilvania s-a alipit Tarii Romanesti.A fost momentul in care ungurilor li s-a facut o reducere de teritoriu , Proclamatia de la Alba-Iulia intrand in vigoare pe 1 decembrie 1918.De atunci si pana in prezent s-a schimbat doar peisajul , bucuria romanilor ramanand aceeasi , tricolorul fiind fluturat si atunci si acum cu aceeasi mandrie.

Dar ziua de astazi a fost altfel.Pentru prima data am vazut sute , sau poate chiar mii de steaguri ros-galbene-albastre ancorate la balcoanele blocurilor , la intrarea in magazine , pe taxiuri sau masinile personale ale romanilor.Poate ca astazi romanii au descoperit valoarea drapelului , importanta acestuia si mandria de a-l vedea pretutindeni , macar de Ziua Nationala.De 1 decembrie nu mai exista politicieni , medici , profesori , bugetari , pensionari , cersetori , politisti sau generali , astazi suntem cu totii ROMANI. In aceasta zi de sarbatoare ThanksRomania , care implineste astazi 1 an , ureaza patriei sale cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes! La Multi Ani , Romania! La Multi Ani Romani de pretutindeni!

 

Posted on Decembrie 1, 2012, in Home and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Leave a reply

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: